Galleri

Herunder finder du et udpluk af mine malerier. Da jeg har tegnet og malet i mange år, finder du malerier i forskellige materialer og genrer, fordi jeg vedbliver at følge min inspiration og at være eksperimenterende med forskellige processer og udtryk.
 
Naturen er dog en evig kilde til inspiration i mine værker, både de naturalistiske og mere abstrakte billeder.
Under Virksomhedskunst finder du flere akrylmalerier; under Kirkekunst og Soulmates både akrylbilleder, akvarel og gouachemalerier.
 
Jeg maler også meget gerne på bestilling. Her kan jeg tage højde for dine specifikke ideer og ønsker til et billede eller en vægudsmykning. Det kan være både i forhold til motiv, udtryk og farvevalg men også til billedets størrelse, så det passer harmonisk ind i det rum, det skal hænge. Hvis du har større rum med flere vægge, der skal udsmýkkes, laver jeg gerne en serie af malerier, som giver en samlende og sammenhængende oplevelse af rummets vægudsmykning og udtryk.
 

bestillingsopgave privat

 
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos.
Solgt
Producent: Sanne Werner
Bredde 150 cm
Højde 90 cm
bestillingsopgave privat

Kontakt


Sanne Werner

Liljendalsvej 30B
4735 Mern

sanne.werner@hotmail.com

Tlf.: 20 72 28 63

Atelier Galleriet
åbent efter aftale

Sanne Werner | Liljendalsvej 30B, 4735 Mern - Danmark | Tlf.: 20 72 28 63