Sanne Werner

 

Sanne Werner
 
Tegningen, det naturalistiske studie, og farvernes lys og spil med hinanden, er i høj grad grundlaget for mit maleri. Det har fascineret og grebet mig, så længe jeg kan huske.
Glæden ved farverne, selve det at skabe, og trangen til at udtrykke mig selv og min omverden, er drivkraften. Nogle gange er en følelse eller idé mit udgangspunkt. Andre gange lader jeg farverne eller materialet føre mig. Derfor er nogle billeder halvnaturalistiske og fortællende, mens andre er mere abstrakte, selvom inspirationen fra naturen også her ofte skinner igennem.
 
Naturen er en evig kilde til inspiration. Farvetoner, lys og skygge, planter, dyr, landskaber, strukturer og mønstre i landskabet, og mindre detaljer eller udsnit, der igen er hele landskaber, som i sig selv kan give inspiration til helt andre og nye motiver.
 
Med skitseblok eller kamera kan jeg finde inspiration af forskellig art. Jeg elsker at se og sanse min virkelighed. At være nærværende og opfange alt hvad der omgiver mig og sætter sig som billeder på nethinden.
 
Den kreative proces er også en indgang til vores inderste kerne, til en større og dybere skabende kraft. Denne forbindelse kan give følelsen af en dyb ro og glæde. Og den kan give os følelsen af, at være hjemme og at være en del af et fantastisk hele. Når vi skaber herfra er vi i flow. Vi skal blot åbne vores øjne og hjerte, og finde vores indre barn og nysgerrighed frem.
Det er denne glæde og dette nærvær jeg gerne vil formidle i mine forskellige udtryk som tegning, maleri og skulptur og på mine kurser.
 
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i galleriet eller på malekursus : )
 
De hjerteligste hilsner
 
Sanne Werner
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt


Sanne Werner

Liljendalsvej 30B
4735 Mern

sanne.werner@hotmail.com

Tlf.: 20 72 28 63

Atelier Galleriet
åbent efter aftale

Sanne Werner | Liljendalsvej 30B, 4735 Mern - Danmark | Tlf.: 20 72 28 63