Galleri / Virksomhedskunst

Virksomhedskunst

Men faktisk har det utrolig stor betydning, hvilke farver og udsmykninger der præger vores vægge og dermed os i dagligdagen.

Vi opholder os mange timer dagligt indendørs i vores huse og bygninger. Netop derfor er det utroligt vigtigt, at de rum vi opholder os i bidrager positivt til vores energi og velbefindende både med hensyn til farver og motiver.

Jeg tilbyder at udføre en kunstudsmykning som er specifikt skabt til virksomhedens rum, som forskønner og hæver energien i rummet. Jeg tager således højde for de faktiske forhold, som rummets størrelse, lys, lysindfald, møblering og benyttelse; og jeg kan skabe et eller en serie af kunstværker, som harmonerer og spiller sammen med det sted de skal ses og opleves. 

Det er også muligt, hvis jeres virksomhed producerer et bestemt produkt, eller har et bestemt logo, at integrere dette kunstnerisk, så det indgår som en del af billedet eller vægudsmykningen.

I så fald lader jeg mig inspirere af jeres logo/produkt, og sætter det ind i en ny kunstnerisk ramme og sammenhæng, efter forudgående samtale med jer, om jeres idéer, ønsker og behov. 

Kontakt mig venligst for mere information og aftal evt. et uforpligtende besøg.

Jeg ser frem til at høre fra jer!

De hjerteligste hilsner 

Sanne Werner

 

 

Se eksempler på malerier her:

Blå Abstraktion

Akryl på lærred og masonit
Lagerstatus: 1 stk.
Blå Abstraktion

Kontakt


Sanne Werner

Liljendalsvej 30B
4735 Mern

sanne.werner@hotmail.com

Tlf.: 20 72 28 63

Atelier Galleriet
åbent efter aftale

Sanne Werner | Liljendalsvej 30B, 4735 Mern - Danmark | Tlf.: 20 72 28 63