Kom på Atelier-Galleriets malekurser. Kurserne foregår dels i Galleriet, hvor du vil blive præsenteret for forskellige kunstneriske udtryk til din inspiration, og dels udenfor i haven, når vejret tillader det, hvor vi inspireres af naturen - lyset, luften og alle sanseindtrykkene. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du er interesseret i at komme i gang med at udfolde din kreativitet og deltage i et af følgende malekurser : )

Vi afholder intensive kurser med små hold med plads og luft til alle og et begrænset deltagerantal på holdene.

  
  •  Akvarelmaleri   28. og 29. September kl. 10-15 
 
  • Akvarelmaleri  12. og 13. Oktober  kl. 10-15 
                                                                                    Akvarelmaleri weekendkursus
 
  • Mandag  1. juli - fredag 5. juli  2024  
                                                                                           Mindful Sommer-malekursus
 
 

Kreativitet, leg og livsglæde

Det er min passion at tegne og male. Alt hvad der handler om kunst, har altid interesseret mig. Så over årene er det blevet til rigtig mange værker, forskellige billedfamilier, som jeg kalder dem, Serier af billeder, som har en sammenhæng.
Efter at have malet billeder med ét udtryk, opstår der noget nyt. Jeg får ganske enkelt lyst tll at skabe noget nyt og anderledes. Jeg tror, at det er kreativiteten - eller inspirationen - som insisterer på at lege, at afsøge, at undersøge og lære nyt.
 
På den måde bruger jeg mange forskellige udtryk og teknikker i mine forskellige billeder. Fra tegning og akvarelmaleri til akrylmaleri, på emner, som papir, lærred eller træ; fra iagttagende og naturalistisk, til abstrakt og intuitivt maleri, og så diverse blandinger af disse.
 
Fælles for mine billeder, uanset de forskellige udtryk de måtte have, er dog det nærvær og den tilstand og glæde, det sætter mig i, at skabe dem.
 

Glæden ved at skabe for begynder og øvet

At være i den kreative og skabende proces og være helt opslugt af den, er ganske fantastisk! Det er faktisk denne glæde over at skabe, som jeg allerhelst vil formidle.
Det er min erfaring, at hvis man kan fordybe sig i processen, så afspejler er det sig ganske tydeligt i produktet.
 
Om du er begynder eller øvet er derfor ikke det vigtigste; det er derimod din lyst til at lege og lære og fordybe dig i processen.
Så hvis du har lyst til at lære at tegne og male, at blive dygtigere til det, og samtidig glæde dig over den ro og glæde som fordybelsen i den kreative proces kan give; og hvis mine billeder inspirerer dig, ja så vil det glæde mig at byde dig velkommen på et af mine malerkurser.
 

Retreat med fordybelse og ro

Tempoet i vores tid er højt. Det kan være svært, at bevare overskuddet i en travl og krævende hverdag. Stress og overbelastning er en folkesygdom, der rammer flere og flere.
 
Derfor tilbyder jeg kurser som Mindful Sommermalekursus, dels som et malekursus, men også som et retreat, hvor fordybelsen og roen fra maleriet kan kombineres med mindfulness og de kendte øvelser: "De 5 Tibetanere".
Se mit Mindful Sommermalekursus for mere information.
 

Få besked om nye kurser

Hvis du overvejer om et kursus kunne være noget for dig, men tidspunktet ikke passer, eller du er i tvivl om, hvorvidt du kan deltage i øvelserne, eller på anden måde har spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til sanne.werner@hotmail.com eller ringe til mig på:  20 72 28 63. Du kan også skrive til mig og blive skrevet på mit nyhedsbrev. Så få du besked, når jeg har nye kurser eller udstillinger i galleriet.
 
Jeg glæder mig til at høre fra dig
 
De hjerteligste hilsner

Sanne   
 
 

Kontakt


Sanne Werner

Liljendalsvej 30B
4735 Mern

sanne.werner@hotmail.com

Tlf.: 20 72 28 63

Atelier Galleriet
åbent efter aftale

Sanne Werner | Liljendalsvej 30B, 4735 Mern - Danmark | Tlf.: 20 72 28 63